Kazanova ?


Budi me najodvratniji zvuk alarma.Podseća me na zvuk starih fiksnih telefona.Tumaram se do kupatila,osvrćem se oko sebe ne bi li našla bilo šta što bi umirilo moju podivljalu kosu.Rutinski se isprepadam od sebe same i tek onda krećem da se spremam za posao.U medjuvemenu pijuckam kafu dok neki pank trešti u pozadini,čisto da me još malo razbudi.Stiže mi poruka od osobe koja se predstavila kao devojka mog dečka.Pomislih da je ovo neka čista zajebancija jer znam da ima običaj da tripuje Kazanovu i na taj način navlači klinke koje pred polazak u školicu slušaju Dzodzu.

Pile moje,tvoj seksi biznismen živi sa tatom.

 Odlučih da iskuliram ovo dete (ako je dete),ne želim da se bavim ovim glupostima,verovatno je neka šala u pitanju.

 Stižem na posao,javljam se kolegama kroz neki toliko očigledan lažan osmeh da verovatno ljudi misle da imam paralizu facijalnog nerva.Poruke nastavlju da mi stižu od random osobe.

-''Pre svega želela bih da ti se izvinim ako te ometam ali mislim da treba da znaš da tvoj dečko vara i mene i tebe.To sam saznala od drugarice koja poznaje tu treću devojku s kojom se vidja pored nas dve.'' -N.

Koja televisa presenta.Ne mogu reći da ovo nisam očekivala,ali brate mili gde ti upoznaješ sve te devojke i objasni kako koristiš tehniku laganja a da ne trepneš.

Nazvala sam svog dečka tj Kazanovu,ali on se ne javlja.Kao da mi nije dovoljno to što sam dobila bombu informacija o tome šta mi radi iza ledja,gratis je njegovo ignorisanje mene.Nakon par minuta mi stiže poruka od njega.Ne može da razgovora.Izlazim na terasu kako bih zapalila cigaretu iako znam da nije dozovljeno ali ko će sad i o tome da razmišlja.

Prilazi mi kolega,jedan od omiljenih tipova sa posla.Pričamo o tome kako je naša koleginica zaboravila da unese neke ljude u bazu i kako bi bilo super kada bih ja to uradila.Klimam glavom i odlazim.

Ubedjena sam da igra neku igru ali nisam sigurna šta želi da postigne,ali jedno je sigurno,moram ga ostaviti.Jedno je ignorisanje njegove reputacije a drugo je kada te karma uzme pod svoje onda kada se najmanje nadaš.Sama sam kriva jer sam od početka znala ko je i šta je.Ali, ovo je već stvarno previše.

U kancelariju mi upada drugarica.

''Ej,je l imaš vremena da popijemo kafu?Moram da ti kažem što ima veze sa tvojim dečkom.''

Gledam je u neverici.Pa zar i ti sine brute?

''Da,naravno.Ajde idemo do kafića.''

Odlazimo,sedamo za sto,naručujemo piće.

''Okej,mislim da treba da znaš da on javno govori o tome kako se vidja sa udatom ženom.''

''Molim?''

''Izvini.Bila sam tamo kada su pričali o tome šta rade iza ledja svojih devojaka.Sasvim slučajno sam se našla u tom društvu.Rekao je da ti ne kažem.Kako da ne macane,naravno da ću ti reći jebo te,znamo se.''

U šoku sam.Uragan pomešanih osećanja se javlja u mom stomaku,glava počinje da me boli.Nastavlja.

''Brate,moraš ga ostaviti,možeš mnogo bolje.''

Iako je ispred mene,vidim je ali ne čujem šta mi govori.Besna sam,povredjena,želim da odem kući i da prespavam ceo dan.

Šta ti misliš ko si ti?Jebena zverka,šta?

Stiže poziv,kad gle čuda,od njega.

''Ljubavi''

''Na poslu sam,ne mogu sad da pričam.Čujemo se posle,ćao''Prekidam vezu.

 

Leave a commentDodaj komentar

Zapamti me